Hoe kunnen wij u helpen?
Toch een medewerker spreken?
LoxCall is op werkdagen bereikbaar van 07:30 tot 16:30

Huren bij Loxam

Wat zijn de huurvoorwaarden?

Onze werkzaamheden / leveringen van diensten etc. vinden altijd plaats onder toepasselijkheid van onze algemene voorwaarden. Onze algemene voorwaarden zijn HIER te lezen

Moet ik borg betalen?

Bij verhuur brengen wij een borgsom in rekening. De borgsom varieert per product. Informeer naar de borgsom bij uw dichtstbijzijnde vestiging. Voor bedrijven die bij ons op rekening huren, gelden afwijkende afspraken; zij betalen geen borg.

Is mijn gehuurde materieel verzekerd?

Ja, u betaalt hiervoor een bijdrage van 13 % over het huurtarief voor de Schade Risico Regeling. U vindt de voorwaarden HIER

Wat is de milieutoeslag?

Dit zijn de kosten voor het milieuvriendelijk afvoeren van chemische stoffen. Denk aan olieresten en reinigingsresten van de machines.

Waarom betaal ik voor een volle accu/tank?

Loxam levert alle machines gebruiksklaar af. In het geval van een brandstofmachine betaalt u de literprijs. Bij elektrische machines berekenen wij afhankelijk van de grootte van de accu € 4,00, € 5,00 of € 7,50 per laadbeurt.

Hoe wordt de slijtage berekend van verbruiksartikelen?

Dit is afhankelijk van het type verbruiksartikel. Bij bijvoorbeeld schuurpapier wordt de hele aanschafprijs doorberekend. Bij een diamantboor wordt een een bedrag per millimeter berekend afhankelijk van het type boor. U wordt voor de huur ingaat geïnformeerd door de vestiging over de slijtage.

De vestiging is in het weekend dicht maar ik wil in het weekend huren, kan dat?

Zeker, als u vrijdag na 15:00 uur de machine ophaalt en deze maandag voor 10:00 uur terugbrengt betaalt u alleen voor zaterdag en zondag.

Welke documenten moet ik aanleveren / tonen om te kunnen huren?

Om contant te huren hoeft u zich enkel te legitimeren. Om te huren op rekening (uitsluitend voor bedrijven) vragen wij om een legitimatiebewijs en een KVK-inschrijving van maximaal drie maanden oud en vult u aan de balie het debiteurenformulier in.

Kan ik vandaag nog huren?

Jazeker. Online kunt u pas reserveren vanaf de volgende werkdag, neem om vandaag nog te huren telefonisch contact op met LoxCall (088 5702222) of een van onze vestigingen om het af te stemmen en de voorraad controleren.

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}