LOXAM Training Center

Door de landelijke dekking van onze vestigingen is er altijd een LOXAM Training Center in de regio. Daarnaast bieden wij ook trainingen en certificeringen aan op uw eigen terrein, vraag naar onze voorwaarden voor meer informatie.
LOXAM is aangesloten bij stichting OOM. Deze stichting staat voor hoger en beter opgeleid personeel in de metaalbewerking, meer instroom van vakmensen én een aantrekkelijker imago van de sector. LOXAM is ook aangesloten bij Wij-Techniek. Via deze stichting is het mogelijk een tegemoetkoming voor een deel van de scholingskosten te krijgen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.
LOXAM hoogwerker training BASIS
LOXAM certificering
Geen hoogwerker ervaring vereist – Conform Arbo wetgeving – Nationaal erkend 

Meer dan 80% van de ongevallen met hoogwerkers heeft als oorzaak foutief of onveilig handelen door de bediener/gebruiker.
In de ARBO wet is dan ook niet voor niets geregeld dat een werkgever verantwoordelijk is voor een vakkundige opleiding van zijn werknemers. En dat de werkgever zorg draagt voor een veilige werkplek.
Deze training is bedoeld om mensen een vakkundige instructie te geven voor het werken met een hoogwerker.                                      
Deze instructie bestaat uit een theoretisch deel en aansluitend praktijk.
 
LOXAM hoogwerker training IPAF 
IPAF certificering
Enige ervaring vereist – 4 verschillende types hoogwerkeropleidingen – Internationaal erkend

Wij zijn een officieel opleidingscentrum voor IPAF Hoogwerker trainingen. Het resultaat van de training is een PAL-card en een hoogwerker certificaat. De PAL-card is een internationaal erkend bewijs voor de bediening van hoogwerkers en toont aan dat u de hoogwerker training heeft voltooid.

IPAflOGO

LOXAM heftruck training
 
Geen heftruck ervaring vereist – Conform Arbo wetgeving – Nationaal erkend

Deze opleiding is bedoeld voor bestuurders (vanaf 18 jaar) van heftrucks die beschikken over een voldoende mate van rij- en bedieningsvaardigheden of met een eerder behaald verlopen certificaat.
 
LOXAM verreiker training                                                   
Geen verreiker ervaring vereist – Conform Arbo wetgeving – Nationaal erkend    

De verreikercursus bedraagt één dag voor personen die al beschikken over enige ervaring met het gebruik van de verreiker. Voor personen die nog geen enkele ervaring hebben met het gebruik van een verreiker kan de cursus langer duren. Dit is mede afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden met de verreiker en de grootte van de cursusgroep en zal in overleg met u worden afgestemd. De cursus verreiker bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Wanneer beide onderdelen met een voldoende worden afgesloten, ontvangt de kandidaat een verreikercertificaat met een geldigheid van 5 jaar, na die 5 jaar zal het verreikercertificaat automatisch verlopen en bent u verplicht een herhalingscursus te doen.
 

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}