Actualiteit: laatste nieuws van Loxam

Actualiteit: laatste nieuws van Loxam

Datum: 27/12/2013

Primeur voor LOXAM

Primeur voor LOXAM
Om ons duidelijk te onderscheiden in de markt heeft LOXAM als eerste verhuurder in Nederland geïnvesteerd in een aantal zeer gebruiksvriendelijke en brandstof besparende wielladers. De Kramer Allrad 550 is een veelzijdige wiellader met 4-wielbesturing en heeft een kieplast van bijna 2.000 kg. Voor het comfort van de gebruiker is de Kramer Allrad uitgerust met o.a. mechanisch voorgestuurde joystick met rijrichtingschakelaar met 3e kringfunctie, mechanisch geveerde comfortstoel, geïntegreerde armleuning, radio en verwarmde cabine. Informeer bij een LOXAM Rental shop naar de scherpe tarieven.

World Port Tournament
World Port Tournament

Wederom verzorgt LOXAM Power de stroomvoorziening op het World Port Tournament; het prestigieuze tweejaarlijkse internationale honkbaltoernooi in Rotterdam. Diverse stroomaggregaten zijn door onze technici aangesloten om onder andere de keuken en alle VIP-boxen van de tijdelijke stroom te voorzien. De finale is zondag 7 juli a.s. om 14:00 uur in het Neptunus familiestadion.

LOXAM Power; sterk in energie!
De vankantie
Fijne vakantie
 
De kans is groot dat u tijdens uw vakantie een LOXAM-machine tegenkomt. Stuur een mooie foto van de machine naar info@loxam.nl en maak kans op een VVV-bon van € 50,-. Insturen kan tot 5 september. Namens alle medewerkers van LOXAM alvast een hele fijne vakantie!

Heeft u geen vakantie gepland en is uw bedrijf open tijdens de bouwvak? Geen probleem, de LOXAM-vestigingen zijn ook open en wij zijn u deze zomer graag van dienst.


In the picture
In the picture

Voor de hoofdaannemer en diverse onderaannemers levert LOXAM diverse hoogwerkers, brandstoftanks en materieel op het lang uitgestelde project "Nieuwbouw Hornbach" te Nieuwerkerk a/d IJssel. De tuin- en bouwmarktgigant opent hiermee eind 2013 haar 10e vestiging met een verkoopoppervlakte van 20.000 m2. Dit is Hornbach's 2e drive-inn vestiging in Nederland.

Terug naar nieuws