LOXAM is méér dan alleen materieelverhuur
LOXAM is uw partner voor het huren van professioneel materieel. Met een netwerk van 1100 vestigingen in 30 landen, waarborgt LOXAM de kwaliteit van haar diensten en advies, ongeacht waar de klant is gevestigd.
 

LOXAM 24/7

Het kan altijd voorkomen dat er op projecten of bij calamiteiten buiten de reguliere openingstijden materieel benodigd is. LOXAM voorziet in deze behoefte.
Om klanten maximale zekerheid te bieden heeft LOXAM een 24/7 calamiteitendienst die landelijk geborgd is, 24 uur per dag, 7 dagen per week, het hele jaar door!
Hiervoor is het land onderverdeeld in vier regio’s. In elke regio zijn vestigingen aangewezen die het eerste aanspreekpunt voor hun regio vormen. 
Zowel monteurs als verhuurmedewerkers staan standby en ontvangen hiervoor een vergoeding. Deze personen zijn dus altijd bereikbaar.

088 5702222 Contact LOXAM

LOXAM Training Center

Volgens de ARBO-wet is een werkgever verantwoordelijk voor een gedegen vakkundige opleiding voor zijn medewerkers. LOXAM biedt een basis hoogwerkertraining en de nationaal- en internationaal erkende IPAF-opleidingen. Volg een training op 1 van onze trainingslocaties of kies voor een training op een eigen locatie. 

Wilt u meer informatie?
Dan kunt u deze aanvragen via ons Contactformulier

Meer info over LOXAM Training Center

LOXAM Innovation

LOXAM innoveert als verhuurbedrijf door te kiezen voor innovatieve vloot én door onze processen te digitaliseren.

Wilt u meer informatie?
Dan kunt u deze aanvragen via ons Contactformulier

LOXAM Innovation

Bestellen op loxam.nl

De voordelen van een account op loxam.nl

Nieuwe klanten:
Altijd inzicht in uw huurproces
Zie de beschikbaarheid van materieel in de vestigingen
Verleng of verkort uw huurperiode zelf
Beheer accounts van collega's (zakelijk)
Plan zelf uw transport in (zakelijk)

Bestaande klanten:
Kijk tot 2 jaar terug in de facturatie historie (zakelijk)
Bestel direct met uw kortingstarief in uw account (zakelijk)


 

Maak een account aan

LOXAM Club Card

SPECIAAL VOOR  LOXAM CLUB MEMBERS:  huren met aantrekkelijke kortingen!
Speciaal voor ZZP-ers en het MKB heeft LOXAM een loyalty programma ontwikkeld. Een interessante overall korting op huurmaterieel van LOXAM, waarvoor u alleen uw LOXAM Club Card toont. Zo huurt u eenvoudig bij alle LOXAM vestigingen met aantrekkelijke korting.
 

Meer informatie

LOXAM Minilease

Het alternatief voor kopen.
Minilease is een eenvoudige, op uw behoefte afgestemde middellange termijn huurformule voor alle machines en gereedschappen. Transparante kosten, een vast maandelijks bedrag waarbij service, onderhoud, reparatie en verzekering inclusief zijn. Snelle hulp bij technische problemen en de mogelijkheid om in uw bedrijfskleuren te leveren. Een helder en duidelijk contract.
 

Meer informatie over Minilease

Lox Call

LoxCall  is een centraal servicecenter waar nationale- en internationale klanten terecht kunnen met al hun vragen en opdrachten. Via één aanspreekpunt direct huren, technisch advies krijgen of een offerte ontvangen.
LoxCall verzorgt ook opdrachten in het buitenland. Een unieke service voor unieke klanten!
 

088 5702222 Contact LoxCall

LOXAM MVO

Onze onderneming vindt dat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) bij ons vak en onze missie hoort. Materieel verhuren is van nature een op duurzame ontwikkeling gerichte activiteit. Niet het bezit van een machine is belangrijk, maar het gebruik ervan. Altijd al lag de eis om aan de verwachtingen van al onze belanghebbenden, en met name onze klanten, te voldoen ten grondslag aan de ontwikkeling van Loxam. Dit commitment heeft ons ertoe gebracht om bijna 20 jaar geleden de ISO 9001-norm in te voeren en vervolgens de ISO 14001-norm, een standaard op het gebied van milieumanagement die ernaar streeft de impact van onze activiteiten op het milieu aanzienlijk te beperken. Deze dubbele certificering op Europees niveau is het resultaat van een beleid dat uitmuntendheid combineert met kwaliteit en milieuvriendelijkheid, een beleid dat de Groep al vele jaren toepast.

LOXAM MVO

De LOXAM Schade- en risicoregeling

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Veel bedrijven dekken daarom risico´s af met allerlei verzekeringen.  Ook met gehuurd materieel kan iets mis gaan, en dit valt vaak niet onder de polis van de huurder. Voor uw gemak regelt LOXAM de verzekering van het gehuurde materieel. Met de schade- en risicoregeling is schade afgedekt áán het materieel, alsook schade veroorzaakt dóór het materieel.
 

Bekijk de SRR hier

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}