Actualiteit: laatste nieuws van Loxam

Actualiteit: laatste nieuws van Loxam

Datum: 27/12/2013

Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

Wij willen u graag wijzen op de aangepaste openingstijden gedurende de komende 2 weken. Op 24 en 31 december sluiten onze kantoren om 15:00 uur. Op 27 december zijn alle vestigingen gesloten. Op alle andere dagen zijn wij geopend tussen 07:30 en 16:30 uur.
LOXAM Rental
LOXAM Rental investeert in Noord Holland in stationaire hydropowercube lichtmasten

Om beter in te spelen op de vraag van onze opdrachtgevers heeft LOXAM afgelopen week een groot aantal Tower- en Cube lights aan haar vloot toegevoegd. Deze ultramoderne mobiele verlichtingsunits worden veel gebruikt in de grond-, weg- en waterbouw, de industrie en de evenementenindustrie.

De masten staan nu dus ook in Heerhugowaard, Beverwijk en op het depot op Tata Steel.
Over op IBAN
Over op IBAN
 
Vanaf 1 februari 2014 moet iedereen in Nederland gebruik maken van een langer Internationaal bankrekeningnummer. De administratie van LOXAM is volledig ingericht om aan de nieuwe regelgeving te voldoen. Heeft u ons IBAN nummer al in uw administratie opgenomen? Het nummer is: NL 35 ABNA 0240086279.
LOXAM POWER
Een nieuw gezicht voor LOXAM Power

Commercieel Technisch Adviseur Erik Jans versterkt per 1 december het team van LOXAM Power. Erik heeft ruime ervaring in de verhuurmarkt en het team van LOXAM Power is met zijn komst op volle sterkte. Het jaar 2014 staat in het teken van groei, en de verwachting is dat LOXAM Power daar een belangrijke bijdrage aan zal leveren. Het motto van LOXAM Power is en blijft: sterk in energie!
 

Terug naar nieuws