Hoe vloeren te zagen

22 JAN. — 31 DEC. 2021

Hoe vloeren te zagen: verschillende vormen
Tegenwoordig zijn er verschillende manieren op de markt om vloeren te zagen met handmatig of gemotoriseerd gereedschap. Ze hebben allemaal hun kenmerken, specificaties en manieren van hanteren.

Met handmatige snijder
De gemotoriseerde tegelsnijder daarentegen heeft een doorslijpschijf en moet op een geschikte ondergrond worden gebruikt. Het wordt zowel gebruikt voor het maken van rechte zaagsneden, voornamelijk op keramische vloeren, als voor het zagen van muren.

Om het correct te behandelen, plaatst u de vloer en maakt u de markering, waarbij u een markering met de liniaal passeert. Lijn uit waar u wilt snijden en duw de schijf van begin tot eind. Markeer tot slot gewoon de onderdelen.

Met gemotoriseerde vloersnijder
Voor grote werken is de gemotoriseerde vloersnijder het meest geschikt. Het kan worden gebruikt voor droge of gekoelde sneden van beton- en asfaltverhardingen, sneden in inductieve circuits en installatie van kabels, naast het snijden van uitzettingsvoegen (of uitzettingsvoegen).

Door de positionering van de watertank van 20 liter, die de schijf op gewicht drijft, heeft deze apparatuur een geoptimaliseerde gewichtsverdeling die garant staat voor superieure snijprestaties.

Voordelen van de gemotoriseerde vloersnijder
Hoewel er verschillende gereedschappen zijn om dit soort sneden te maken, is de gemotoriseerde vloersnijder de juiste optie. Als u nauwkeurige sneden en exacte afmetingen wilt hebben en toch materiaalverlies wilt vermijden, reken dan op deze tool.

De gemotoriseerde vloerzaag is niet alleen relatief gemakkelijk te hanteren en erg veilig, maar ook te vinden in modellen die de beste prestaties bieden voor de meest wendbare en productieve klussen.

Hier bij LOXAM kunt u naast vele andere voordelen een handmatige snijder en gemotoriseerde vloersnijder huren om nog meer te besparen. Neem nu contact met ons op om deze en vele andere apparatuur te huren.

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}