Stokzaag

2,85 m tot 4,05 m - op accu

Alleen voor zakelijke klanten

Prijs per dag:

63,53 €
*

incl. BTW/dag

Stokzaag

2,85 m tot 4,05 m - op accu

Réf. 070-0105

Eigenschappen Materieel Veiligheid

Eigenschappen

  • Vibratie-arm
  • Llichtgewicht
  • Extreem stille werking
  • Bereik tot 5 m

Toepassingen

Deze stille stokzaag  wordt door professionals gebruikt om bomen van hun takken te ontdoen, dood hout en stormhout te verwijderen en fruitbomen te snoeien en  is ideaal voor geluidsgevoelige locaties. Bijvoorbeeld bij  het onderhoud van boomgaarden en gemeentelijke diensten.

Technische informatie

Gewicht
    7.17 kg
Voedingsspanning
    230 V 

Technische eigenschappen kunnen verschillen per model

Veiligheid

Informatie

Voorkom een onbedoelde start. Zorg ervoor dat de schakelaar in de uit-positie staat voordat u het gereedschap aansluit op een spanningsbron en/of accu, oppakt of draagt. Draag geschikte kleding. Draag geen losse kleding of sieraden. Houd uw haar en kleding uit de buurt van bewegende onderdelen. Als u een vizier gebruikt, moet u ook een goedgekeurde veiligheidsbril gebruiken.

Leef de wettelijke technische regelgeving inzake ongelukpreventie verplicht na en respecteer de wettelijke minimale leeftijd voor het werken met de machine.

Gebruiksregels

Lees alle instructies en aanduidingen alvorens de machine te gebruiken.
* Genoemde verhuurprijs is gebaseerd op een huurperiode 1 dag, inclusief BTW, exclusief kosten voor brandstof, olie, slijp- en slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, milieuheffingen en onze schade risico regeling.

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}