Panelenlift

voor verticale masthoogwerker 4,5 m werkhoogte

Alleen voor zakelijke klanten

Prijs per dag:

25,29 €
*

incl. BTW/dag

Panelenlift

voor verticale masthoogwerker 4,5 m werkhoogte

Réf. 049-0119

Eigenschappen Materieel Veiligheid

Eigenschappen

  • Door 1 persoon bedienbaar 

  • Ergonomisch boven je hoofd werken
  • Efficiënt
  • Stil

Toepassingen

Met deze paneellift kan men met slechts 1 persoon plafondplaten en verlaagde plafonds aanbrengen.

Deze lift is uitsluitend te gebuiken in combinatie met verticalemasthoogwerker 4,5 m (Réf. 049-0113) Merk Bravi, Type Leonardo HD. 

Veiligheid

Informatie

Het is verplicht om tijdens het werken met een verticale masthoogwerker een harnas met zekeringslijn te dragen. Valbeveiliging kunt u samen met de hoogwerker huren (Ref. 049-0100 Veiligheidsharnas / Valbeveiliging). Maakt u regelmatig gebruik van hoogwerkers? Dan is het aanschaffen van een set valbeveiliging wellicht voordeliger. Vermeld dit in uw reservering of neem contact op met uw LOXAM-vestiging.

Gebruiksregels

Lees de gebruikershandleiding vooraf en werk altijd met inachtname van de van toepassing zijnde, meest recente wet- en regelgeving. Volgens de ARBO-wet is een werkgever verantwoordelijk voor een gedegen vakkundige opleiding voor zijn/haar medewerkers. De wet schrijft voor dat de bediener van een hoogwerker 18 jaar of ouder moet zijn en aantoonbaar een bedieningsinstructie moet hebben gehad. Wij adviseren u de LOXAM-training "Veilig werken met de hoogwerker" te volgen.

* Genoemde verhuurprijs is gebaseerd op een huurperiode van 5 dagen (aaneengesloten) inclusief BTW, exclusief kosten voor brandstof, olie, slijp- en slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, milieuheffingen en onze schade risico regeling.

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}