Het model kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van het product in de vestiging

Panelendragervoor knikgiekhoogwerker elektrisch

Alleen voor zakelijke klanten

Deze set is ontworpen, als accessoire van specifieke elektrische knikgiekhoogwerker, om gemakkelijk panelen te transporteren. De kit bestaat uit een plateau dat langs de vloer van het platform loopt. Het paneel of de panelen moeten geplaatst worden in het plateau en stevig bevestigd worden aan de reling met een band.

Het plateau weegt zelf 10 kg en heeft een draagvermogen van 115kg, de maximale opervlakte van de ruimte is 3m3, maximale hoogte van het paneel is 1,2m.

 

Prijs per dag:

13,07 €
*

incl. BTW/dag

Panelendrager

voor knikgiekhoogwerker elektrisch

Réf. 049-0151

Eigenschappen Veiligheid

Eigenschappen

  • Overzichtelijk

  • Productiviteit verhogend
  • Snel en veilig
  • Makkelijk

Toepassingen

Deze kit is te gebruiken met elektrische knikgiekhoogwerker HA20 LE-PRO (049-8047).

Toepassingen

Deze kit is te gebruiken met elektrische knikgiekhoogwerker HA20 LE-PRO (049-8047).

Technische informatie

Veiligheid

Informatie

Test de kit voor ingebruikname; plaats een lading van 176 kg op de steun en voer controle uit.

Gebruiksregels

Lees de gebruikershandleiding vooraf en werk altijd met inachtname van de van toepassing zijnde, meest recente wet- en regelgeving. Volgens de ARBO-wet is een werkgever verantwoordelijk voor een gedegen vakkundige opleiding voor zijn/haar medewerkers. De wet schrijft voor dat de bediener van een hoogwerker 18 jaar of ouder moet zijn en aantoonbaar een bedieningsinstructie moet hebben gehad. Wij adviseren u de LOXAM-training "Veilig werken met de hoogwerker" te volgen.

* Genoemde verhuurprijs is gebaseerd op een huurperiode van 1 dag inclusief BTW, exclusief kosten voor brandstof, olie, slijp- en slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, milieuheffingen en onze schade risico regeling. Voor een huurperiode langer dan 1 dag ontvangt u een lagere dagprijs welke zichtbaar wordt op uw offerte.

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}