Heftruck

3/3,5 t - elektrisch

Alleen voor zakelijke klanten

Prijs per dag:

283,74 €
*

incl. BTW/dag

Heftruck

3/3,5 t - elektrisch

Réf. 050-0056

Eigenschappen Materieel Veiligheid

Eigenschappen

 • Geen uitlaatsgassen.
 • Zeer stil.
 • Geschikt voor binnen gebruik.

Toepassingen

Geschikt voor tillen van diverse lasten op de vorken. Maximale last van 3.500 kg op 500 mm lastzwaartepunt.

Technische informatie

Max. hefvermogen
  3500 kg
Max. hefhoogte
  4.8 m
Energiebron
  Elektrisch 
  Oplaadbare accu's 
Werkomgeving
  Buitenruimte 
Voortbeweging
  Tweewielaandrijving 

Technische eigenschappen kunnen verschillen per model

Veiligheid

Informatie

Bediening uitsluitend door voldoende geïnstrueerd personeel. Dek vorken af bij rijden op openbare weg. Let goed op de omgeving bij gebruik.

Lees de gebruikershandleiding vooraf en werk altijd met inachtname van de van toepassing zijnde, meest recente wet- en regelgeving. Volgens de ARBO-wet is een werkgever verantwoordelijk voor een gedegen vakkundige opleiding voor zijn/haar medewerkers. De wet schrijft voor dat de bediener van een heftruck 16 jaar of ouder moet zijn én aantoonbaar een bedieningsinstructie moet hebben gehad. Wij adviseren u de LOXAM heftruck training met BMWT-certificering te volgen.

 

Gebruiksregels

Volg stipt de instructies op bij het laden van de batterij. Let op vloeistofniveau van de batterij en vul zonodig bij. Controleer dagelijks de werking.
* Genoemde verhuurprijs is gebaseerd op een huurperiode van 1 dag inclusief BTW, exclusief kosten voor brandstof, olie, slijp- en slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, milieuheffingen en onze schade risico regeling. Voor een huurperiode langer dan 1 dag ontvangt u een lagere dagprijs welke zichtbaar wordt op uw offerte.

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}