Heftruck

1,5 t - 4,70 m - elektrisch

Alleen voor zakelijke klanten

Prijs per dag:

163,35 €
*

incl. BTW/dag

Heftruck

1,5 t - 4,70 m - elektrisch

Réf. 050-0052

Eigenschappen Veiligheid

Eigenschappen

 • Full Free Lift
 • Binnen en buiten
 • Kleine draaicirkel
 • Energiezuinig

Toepassingen

Geschikt voor tillen van diverse lasten op de vorken. Op zijn 3 wielen is deze zeer compacte vorkheftruck uiterst wendbaarheid en daarom zeer geschikt voor gebruik in krappe ruimtes  zoals tussen palletstellingen, de truck is geschikt voor binnen- en buitengebruik.
 

Technische informatie

Max. hefvermogen
  1600 kg
Max. hefhoogte
  4.3 m
Werkomgeving
  Buitenruimte 
Masthoogte uitgeschoven
  4.9 m
Masthoogte dichtgevouwen
  2 m
Breedte
  1.1 m
Vrije hefhoogte
  2 mm
Draaistraal
  1.56 m
Type voertuig
  Industriële verticale mast 

Technische eigenschappen kunnen verschillen per model

Veiligheid

Informatie

Voor het verplaatsen van goederen, moeten de vorken verplicht op minder dan 15 cm van het vloeroppervlak worden gebracht.
 

Gebruiksregels

Lees de gebruikershandleiding vooraf en werk altijd met inachtname van de van toepassing zijnde, meest recente wet- en regelgeving. Volgens de ARBO-wet is een werkgever verantwoordelijk voor een gedegen vakkundige opleiding voor zijn/haar medewerkers. De wet schrijft voor dat de bediener van een heftruck 16 jaar of ouder moet zijn en aantoonbaar een bedieningsinstructie moet hebben gehad. Wij adviseren u de LOXAM heftruck training met BMWT-certificering te volgen.
 
* Genoemde verhuurprijs is gebaseerd op een huurperiode 1 dag, inclusief BTW, exclusief kosten voor brandstof, olie, slijp- en slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, milieuheffingen en onze schade risico regeling.

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}