Verdeelkast

elektrisch - 400 A

Alleen voor zakelijke klanten

Prijs per dag:

44,77 €
*

incl. BTW/dag

Verdeelkast

elektrisch - 400 A

Réf. 039-0037

Eigenschappen Veiligheid

Eigenschappen

  • Veilige elektriciteitsdistributie bij uw bouwprojecten
  • Stopcontacten beveiligd via de verdeelkast.

Toepassingen

Algemene distributie op de bouwplaats van de elektriciteit van het stroomaggregaat voor de aansluiting van machines, gereedschap en diverse installaties.

Technische informatie

Stroomsterkte
    400 A
Hoogte
    1.27 m
Breedte
    0.8 m
Lengte
    0.8 m
Aantal contactdozen CEE 16A
Aantal contactdozen CEE tetra 32A
Aantal contactdozen CEE tri 32A
Aantal contactdozen nf 10/16A

Technische eigenschappen kunnen verschillen per model

Veiligheid

Informatie

Gebruiksregels

Alvorens iets aan te sluiten moet eerst de voedingsspanning van de aan te sluiten apparaten gecontroleerd worden en het totale te consumeren vermogen berekend worden om de kast(en) te 'kalibreren'.
Het kalibreren van de verdeelkast bepaalt ook de kalibrage van de meterkast. De verdeelkast wordt geleverd in 63 A en kan, geconverteerd worden naar 32 A, eenvoudig door de meegeleverde zekering te verwisselen.
De aansluitkabel van de meterkast naar de verdeelkast (tétra 4P + N van 25 m x 16 mm2) is niet geaard en moet dan ook met een buis beveiligd worden of buiten het bereik van mogelijke mechanische beschadiging gehouden worden .
Het gebruik van een met de kast meegeleverde aardelektrode is verplicht en zorgt voor de aarding van de installatie vanaf de verdeelkast.
Berekening van de capaciteit (l) van een elektriciteitskast in ampères (A):
1) bereken de som van het vermogen van de aan te sluiten apparaten kW
2) pas een weegfactor die van stapelfactor van 0,70 toe (deze factor weegt het totale vermogen, rekening houdend met het feit dat niet alle aangesloten apparaten tegelijk gebruikt worden
3) calibrage van de kast in A = (P(kW) x (1 000 x 0,8))/ Spanning U(V)"
* Genoemde verhuurprijs is gebaseerd op een huurperiode van 5 dagen (aaneengesloten) inclusief BTW, exclusief kosten voor brandstof, olie, slijp- en slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, milieuheffingen en onze schade risico regeling.

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}