Schaftwagen

4m - incl. toilet en berghok- zonnepanelen zelfvoorzienend

Alleen voor zakelijke klanten

Prijs per dag:

300,08 €
*

incl. BTW/dag

Schaftwagen

4m - incl. toilet en berghok- zonnepanelen zelfvoorzienend

Réf. 062-0036

Eigenschappen Veiligheid

Eigenschappen

  • Op wielen
  • Rijbewijs B
  • 6 personen
  • Makkelijk te vervoeren

Toepassingen

Deze schaftwagen kan overal ingezet worden, zelfs als er geen stroom aanwezig is.

De bouwkeet dient vaak als mobiele kantine voor bouwvakkers op bouwprojecten en soms als kantoor voor de werkvoorbereider. Ook stratenmakers, grond- en wegwerkers, schilders en groenbedrijven maken gebruik van deze mobiele units. Tevens kan de wagen ingezet worden als accommodatie bij evenementen, bijvoorbeeld als kleedruimte op muziekfestivals, coördinatieruimte bij sportevenementen of ingericht worden voor beveiligers.

Veiligheid

Informatie

Deze schaftwagen mag met een B-rijbewijs worden vervoerd als het trekkend voertuig en de schaftwagen samen niet meer wegen dan 3500KG. De maximale snelheid op de openbare snelweg is 80 km/h. 

Controleer vooraf welk rijbewijs vereist is voor het vervoeren van deze unit en of de bestuurder in het bezit is van dit geldige rijbewijs.
 

Gebruiksregels

Indien gewenst wordt het chemischtoilet  wekelijks of 2-wekelijkijk geleegd door een derde partij. Hou er rekening mee dat de schaftwagen incl. toilet dan wel toegankelijk is voor het uitvoeren van deze service. Voor het legen van het toilet worden extra kosten voorin rekening gebracht.
* Genoemde verhuurprijs is gebaseerd op een huurperiode van 5 dagen (aaneengesloten) inclusief BTW, exclusief kosten voor brandstof, olie, slijp- en slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, milieuheffingen en onze schade risico regeling.

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}