Bouwlift

6 m - 300 kg - 230 V

Prijs per dag:

28,56 €
*

incl. BTW/dag

Bouwlift

6 m - 300 kg - 230 V

Réf. 053-0075

Eigenschappen Veiligheid

Eigenschappen

 • Gepatenteerd kantelsysteem

 • Groot hefvermogen
 • Veilig werken

Toepassingen

Het meest toegepast in de seriewoningbouw, villabouw, renovatie, aanbouw en onderhoud.

Technische informatie

Uitschuiven van de ladder
  7.5 m
Max. hefvermogen
  300 kg
Hellingshoek
  90 °
Laadvermogen van de bijbehorende bak
  300 kg
Energiebron
  Elektrisch 
Gewicht
  525 kg
Frame
  Sleepbaar 
Snelheid
  10.8 m/min
Afmetingen van de bijbehorende mand
  1.40 x 1.40 m

Technische eigenschappen kunnen verschillen per model

Veiligheid

Informatie

Personenvervoer verboden
Verboden mast als klimvoorziening te gebruiken
Niet onder getilde last staan

Gebruiksregels

Maak de plaats waar de bouwlift moet komen staan vlak, waterpas en vrij van materialen. Verhard de plaats als de ondergrond drassig is.
Rij de bouwlift met een mastlengte van maximaal 7,5 meter naar de door u uitgevlakte en verharde plaats en duw hem met 2 personen bij de mast omhoog totdat de lift op 450 deel rust van het kantelpunt.
Indien de ondergrond goed is uitgevlakt en verhard, blijft de lift in deze ruststand staan. Beide personen dienen nu de as van het wielstel beet te pakken en de lift via dit punt in verticale stand overeind te duwen. De lift staat nu opgesteld op het grondframe.
Haal nu de borgpen uit het plateau en bewaar die in de keet. Controleer of de hijskabel goed op de kabeltrommel zit en een goede loop heeft.
Controleer of het grondframe op alle plaatsen goed draagt en onderstop de niet dragende delen met stophout.
De afstand tussen het plateau en de vloer van de stopplaats mag niet groter zijn dan 50 cm. Zorg dat het plateauhek is uitgeklapt (1), dat het draaihek (2), en etage overstapklep (3) aan de steigerzijde is gemonteerd en controleer of alles goed vastzit.
Sluit de stroomvoorziening aan. Gebruik een stroomkabel van tenminste 3x2,5 qmm. als de lengte kleiner is dan 25 meter. Gebruik, teneinde onderspanning te voorkomen, een zwaardere kabel van 3x4 qmm. bij een grotere lengte dan 25 meter.
Monteer de uithouder voor de noodafslag op de juiste hoogte in de mast, zorg ervoor dat de noodeindafslagschakelaar minimaal 1 m onder het hoogste punt van de mast zit, zodat het platform tot tenminste 1 m boven de hoogste stopplaats kan doorlopen. Wikkel de hijskabel gelijkmatig op de trommel.
Monteer een etagestopplaatshek op iedere etage waar u werkt.
Zet de sleutelslotschakelaar voor de hoofdstroom op stand 1 en druk de knop 'OP' in. Als het plateau naar boven gaat is de lift in bedrijf.
* Genoemde verhuurprijs is gebaseerd op een huurperiode van 5 dagen (aaneengesloten) inclusief BTW, exclusief kosten voor brandstof, olie, slijp- en slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, milieuheffingen en onze schade risico regeling.

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}