Telescopische Heggenschaar

1,91 m tot 3,46 m - op accu

Prijs per dag:

48,40 €
*

incl. BTW/dag

Telescopische Heggenschaar

1,91 m tot 3,46 m - op accu

Réf. 070-0104

Eigenschappen Materieel Veiligheid

Eigenschappen

 • Intuïtief toetsenpaneel
 • Weatherproof (IPX4)
 • Extreem stille werking
 • Bereik tot 4,5 m

Toepassingen

Ontworpen voor professioneel gebruik bij het snoeien van heggen. Door de extreem stille en emissievrije werking is deze telescopische heggenschaar uitermate geschikt om te gebruiken in de buurt van ziekenhuizen, begraafplaatsen, scholen, in een groene omgeving, in het stadscentrum, in stiltegebieden of bij nachtelijk werk.

Technische informatie

Energiebron
  Oplaadbare accu's 
Snijlengte
  55 mm
Gewicht
  5.5 kg
Voedingsspanning
  36 V 

Technische eigenschappen kunnen verschillen per model

Veiligheid

Informatie

Voorkom een onbedoelde start. Zorg ervoor dat de schakelaar in de uit-positie staat voordat u het gereedschap aansluit op een spanningsbron en/of accu, oppakt of draagt. Draag geschikte kleding. Draag geen losse kleding of sieraden. Houd uw haar en kleding uit de buurt van bewegende onderdelen. Als u een vizier gebruikt, moet u ook een goedgekeurde veiligheidsbril gebruiken.
Leef de wettelijke technische regelgeving inzake ongelukpreventie verplicht na en respecteer de wettelijke minimale leeftijd voor het werken met de machine.

Gebruiksregels

Lees alle instructies en aanduidingen alvorens de machine te gebruiken.
* Genoemde verhuurprijs is gebaseerd op een huurperiode 1 dag, inclusief BTW, exclusief kosten voor brandstof, olie, slijp- en slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, milieuheffingen en onze schade risico regeling.

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}