Loxam stapt over op HVO100 diesel

16 FEB. — 31 DEC. 2023

Loxam Nederland maakt een belangrijke stap richting duurzaamheid door over te stappen op HVO100 diesel. Deze brandstof is een 100% biobased alternatief voor conventionele diesel en biedt een aanzienlijke vermindering van de uitstoot van CO2 en andere schadelijke stoffen.

De overstap naar HVO100 diesel is een belangrijke stap in Loxam Nederland's streven naar verantwoord ondernemen en het verbeteren van haar milieuprestaties. Het gebruik van HVO100 diesel zorgt niet alleen voor een vermindering van de CO2-uitstoot, maar ook voor verbeteringen in de prestaties van het materieel en een vermindering van de uitstoot van fijnstof en andere schadelijke stoffen.

Loxam Nederland wil haar klanten laten profiteren van de voordelen van HVO100 diesel door het inzetten van milieuvriendelijker materieel. Het bedrijf hoopt op deze manier een voorbeeld te zijn voor andere bedrijven en een bijdrage te leveren aan de strijd tegen klimaatverandering.

Loxam Nederland is vastbesloten om te blijven investeren in duurzame technologieën en oplossingen die een positieve impact hebben op het milieu. De overstap naar HVO100 diesel is een concreet bewijs van dit engagement en de volgende stap in de missie van Loxam Nederland om een duurzame toekomst te realiseren.

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}