Hilti en Loxam Rental pakken primeur met draagbare accupack

24 MRT. — 31 DEC. 2022

Onder het duurzame machine label LOXGREEN introduceert   Loxam Rental een nieuw type accupack; de Hilti B 3600. Vanaf nu is deze exclusief te huur bij de Loxam Rental vestigingen in Nederland.

 

‘’Naast het aanbieden van elektrisch materieel bieden we steeds meer professionele oplossingen om ook de machines duurzaam op te laden op locatie’’ Loxam Rental voegt hier aan toe dat in de praktijk de LOXGREEN machines nog wel eens met een conventionele aggregaat moeten worden opgeladen. ‘’ Als verhuurder voelen wij de verantwoordelijkheid om de bouwplaatsen écht te verduurzamen, omdat het moet maar ook vooral omdat het steeds meer kan’’.

 

Loxam heeft de belofte gedaan de uitstoot van de organisatie maar ook op de bouwplaatsen van haar klanten te halveren. Hiervoor is het jaar 2030 als doelstelling gesteld en wordt fors geïnvesteerd in verduurzaming van de organisatie én in de verhuurvloot waar 60% van de CO2 uitstoot van Loxam vandaan komt.

 

De draagbare Hilti B 3600 zorgt niet alleen voor minder uitstoot en geluidsoverlast op de werkplaats, het zorgt er ook voor dat er opgeladen kan worden op locaties waar dat eerder niet mogelijk was. Denk aan openbare gelegenheden waar kabels (in verband met struikel gevaar) en uitstoot binnen niet is toegestaan.

 

De oplaadtijd van de 3600 Watt  accupack bedraagt anderhalf uur en wordt door Loxam standaard vol afgeleverd.

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}