Bent u klaar voor de winter?

16 JAN. — 16 OKT. 2029

Bij Loxam begrijpen we dat extreme weersomstandigheden uitdagingen met zich meebrengen. Daarom bieden we een groot scala aan oplossingen om je voor te bereiden op de kou en wateroverlast! 

Loxam heeft een uitgebreid assortiment aan oplossingen om huizen, bedrijven en bouwplaatsen te beschermen. Met een focus op preventie en het bestrijden van de gevolgen van extreme weersomstandigheden. 

Bouwdrogers tegen vochtproblemen 

De aanhoudende regenval heeft geleid tot ondergelopen kelders en vochtproblemen in diverse gebieden. Loxam heeft krachtige bouwdrogers die effectief vocht absorberen en ruimtes droog houden. Deze drogers zijn essentieel voor het bestrijden van vocht, waardoor schade als gevolg van wateroverlast wordt voorkomen. 

Bestrijding van wateroverlast 

Met de hoge waterstanden en risico's op overstromingen is het essentieel om voorbereid te zijn. Loxam biedt ventilatoren die helpen bij het drogen van ondergelopen ruimtes en het verbeteren van de luchtkwaliteit. Deze ventilatoren zijn ideaal voor het herstellen van ruimtes die zijn getroffen door wateroverlast. 

Beveiligingscamera's voor extra bescherming 

Om bouwplaatsen en gebouwen te beschermen tegen ongewenste indringers heeft Loxam geavanceerde beveiligingscamera's beschikbaar. Ook steeds meer verzekeringen eisen deze beveiliging op bouwplaatsen. Deze camera’s monitoren 24/7 en helpen bij het bewaken en beveiligen van waardevolle locaties, zelfs in uitdagende weersomstandigheden. 

Heaters voor optimaal comfort 

Naast onze uitgebreide reeks oplossingen voor vochtproblemen, wateroverlast en beveiliging begrijpen we ook het belang van comfort, vooral tijdens koude weersomstandigheden. Daarom biedt Loxam krachtige heaters die ideaal zijn om ruimtes snel en efficiënt te verwarmen. Ze zijn draagbaar, gemakkelijk te bedienen en zorgen voor een aangename werktempratuur, zelfs in de koudste omstandigheden. 

Met deze uitgebreide reeks producten en oplossingen blijft uw project op schema. 

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}