Contracten

Contrats de location

Huur voor korte en middellange duur

Om te voldoen aan een ieders specifieke huurbehoeften. U huurt voor een dag, maar u blijkt het gehuurde langer nodig te hebben? Geen probleem. De dagprijs wordt naarmate de huur langer duurt automatisch omgezet naar het gunstigere weektarief.

LOXAM Club Card

Speciaal voor ZZP-ers en het MKB heeft LOXAM een loyalty programma ontwikkeld. Een interessante over-all korting op producten van LOXAM Workx, waarvoor u alleen uw LOXAM Club Card toont. Zo huurt u eenvoudig bij alle LOXAM Workx vestigingen met aantrekkelijke korting.

Interesse? De LOXAM Club Card vraagt u online aan via deze link of bij uw vaste LOXAM Workx vestiging.

mockup

MiniLease ®

De formule voor lange termijnverhuur. 1,2 of 3 jaar incl. onderhoud. 'Full Service' Minilease® brengt u het eigenaarscomfort en de voordelen van huren. Concurrerende prijzen. Duidelijke afspraken. Beperkte onderhoudskosten en het intact houden van uw investeringsvermogen.

Samenwerkingsovereenkomsten

Voor grote accounts, landelijke account en exclusieve accounts worden aantrekkelijke afspraken vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst. Zo profiteert u van hoogwaardig materieel dat aan de laatste regelgeving voldoet en stemt u uw materieel af op uw behoefte zonder te investeren.

Verkoop

In de LOXAM Rental shops bieden wij u een uitgebreid scala aan verbruiksartikelen en beschermende uitrustingen waaronder harnas, helm, handschoenen, signalering hardware…