Vestiging van de maand: LOXAM Power

LOXAM Power in Heerhugowaard is deze maand de ‘vestiging van de maand’! 
Als specialistische tak binnen de LOXAM Groep is LOXAM Power de ideale partner voor de huur van aggregaten. Onder leiding van vestigingsmanager Michel Pels bieden zij voor ieder stroomprobleem een oplossing en staan ze 24/7 klaar in geval van nood. Meer weten over Michel? Lees dan het onderstaande interview! Een stroomoplossing nodig? Bel dan 088-570 23 90 of mail naar power@loxam.nl


Naam Michel Pels
Leeftijd 44 jaar
Functie Vestigingsmanager
Vestiging LOXAM Power, Heerhugowaard
Collega’s Eric (commercieel), Erik (sales), Dennis (monteur) ,Wijnand (monteur) en Jochem (monteur)


Hoe bij LOXAM terecht gekomen

Ik heb ervaring op gedaan bij een aantal verhuurbedrijven, waaronder Stammis, en ben zo uiteindelijk bij LOXAM terecht gekomen.


Hoe ziet je werkdag eruit

Meestal begin ik ‘s morgens eerst met het controleren van diverse rapporten , e-mails en overzichten. Daarna heb ik een kort werkoverleg met de CAM (Commercieel Administratief Medewerker) en de chef van de werkplaats over welke machines er klaar moeten en hoe het transport is ingedeeld. Meestal deel ik zelf de machines in, omdat Eric en ik direct contact hebben met de klanten over wat ze specifiek nodig hebben. Verder hou ik me vooral bezig met het maken van offertes, bellen van klanten en deze van tijd tot tijd te bezoeken.


Wat is het leukste onderdeel van de baan VM

Het bezig zijn met techniek en machines, en daarmee een passende oplossing zoeken voor klanten. Verder staat de afwisseling in dit vak me erg aan.


Wat is je favoriete machine

De meest recent aangekochte stroomaggregaten zijn zeer uitgebreid en kunnen voor meerdere doeleinden ingezet worden, zoals bijvoorbeeld het onderling parallel draaien met meerdere sets.