Telescoop hoogwerker

hybrid - 20 m

Alleen voor zakelijke klanten

Prijs per dag:

1 142,84 €
*

incl. BTW/dag

Telescoop hoogwerker

hybrid - 20 m

Réf. 049-0045

Eigenschappen Materieel Veiligheid

Eigenschappen

 • Scheefstandalarm
 • Solide banden ( Non Marking )
 • Automatisch remsysteem
 • Manueel herstel met handpomp

Toepassingen

In combinatie met het hybride aandrijfsysteem levert deze telescoophoogwerker uitstekende prestaties en een lager brandstofverbruik. Deze hoogwerker heeft als aandrijf mogelijkheden: diesel+elektromotor of elektromotor of diesel. Met een werkhoogte van 20,80 meter is deze hybride hoogwerker voorzien van een dieselmotor die automatisch de elektromotor inschakelt zodra extra vermogen nodig is. Hierdoor kan de hoogwerker volstaan met een kleinere dieselmotor waardoor hij een lager brandstofverbruik heeft en minder gewicht. Een uitlaatgaszuivering systeem reduceert verder roetdeeltjes en geluidsemissies. De accu wordt opgeladen door de dieselmotor wanneer de hoogwerker niet in beweging is. Het combineren van brandstofmotor en elektromotor treft u ook aan in bijvoorbeeld de Toyota Prius. Deze hybride telescoophoogwerker kan ook werken op de elektromotor alleen. Hierdoor is deze hoogwerker ook ideaal voor gebruik binnen of op locaties waar stilte gewenst is. Ook deze hoogwerker is uitgerust met het zeer betrouwbare pilot-control systeem.

Technische informatie

Energiebron
  Hybride 
  Elektrisch 
  Diesel 
Rotatie van de draaikrans
  Niet continu 
Voortbeweging
  Vierwielaandrijving 
Max. werkhoogte
  20.8 m
Max. reikwijdte
  12.8 m
Uitschuiven
  Gemotoriseerd 
Breedte van het werkplatform
  0.85 m
Lengte van het werkplatform
  1.8 m
Werkomgeving
  Binnenruimte 
  Buitenruimte 
Max. hefvermogen van het werkplatform
  250 kg
Aantal personen
Overbrenging
  Gemotoriseerd 
Type lift
  Telescoophoogwerker 

Technische eigenschappen kunnen verschillen per model

Technische Specificaties

Selecteer een sjabloon om de documentatie te bekijken

{{brandList[0].label}}

Beschikbare documentatie

Veiligheid

Informatie

Het is verplicht om tijdens het werken met een telescoophoogwerker een harnas met zekeringslijn te dragen. Valbeveiliging kunt u samen met de hoogwerker huren (Ref. 049-0100 Veiligheidsharnas / Valbeveiliging). Maakt u regelmatig gebruik van hoogwerkers? Dan is het aanschaffen van een set valbeveiliging wellicht voordeliger. Vermeld dit in uw reservering of neem contact op met uw LOXAM-vestiging.

Gebruiksregels

Lees de gebruikershandleiding vooraf en werk altijd met inachtname van de van toepassing zijnde, meest recente wet- en regelgeving. Volgens de ARBO-wet is een werkgever verantwoordelijk voor een gedegen vakkundige opleiding voor zijn/haar medewerkers. De wet schrijft voor dat de bediener van een hoogwerker 18 jaar of ouder moet zijn en aantoonbaar een bedieningsinstructie moet hebben gehad. Wij adviseren u de LOXAM-training "Veilig werken met de hoogwerker" te volgen.
* Genoemde verhuurprijs is gebaseerd op een huurperiode van 1 dag inclusief BTW, exclusief kosten voor brandstof, olie, slijp- en slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, milieuheffingen en onze schade risico regeling. Voor een huurperiode langer dan 1 dag ontvangt u een lagere dagprijs welke zichtbaar wordt op uw offerte.

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}