Telescoop hoogwerker

diesel - 20 m werkhoogte - XL werkbak

Alleen voor zakelijke klanten

Prijs per dag:

€ 1.102,31
*

incl. BTW/dag

Telescoop hoogwerker

diesel - 20 m werkhoogte - XL werkbak

Réf. 049-0152

Eigenschappen Veiligheid

Eigenschappen

 • Grote reikwijdte
 • XL werkbak
 • Comfortabel werken op hoogte
 • Multi-inzetbaar

Toepassingen

Snel en direct omhoog brengen van personen voor het uitvoeren van werkzaamheden op goed toegankelijke locaties, op hoogte of projecten waar veel reikwijdte voor nodig is. 

Buiten te gebruiken, bijvoorbeeld bij het installeren van steunbalken, bij sloopwerkzaamheden, bij evenementen, of bij het aanbrengen van spantwerk, metselwerk, schilderwerk.

Technische informatie

Energiebron
  Diesel 
Voortbeweging
  Vierwielaandrijving 
Max. werkhoogte
  20.37 m
Max. reikwijdte
  17.17 m
Uitschuiven
  Gemotoriseerd 
Breedte van het werkplatform
  5 m
Lengte van het werkplatform
  0.96 m
Werkomgeving
  Buitenruimte 
Max. hefvermogen van het werkplatform
  250 kg
Type lift
  Telescoophoogwerker 

Technische eigenschappen kunnen verschillen per model

Technische Specificaties

Selecteer een sjabloon om de documentatie te bekijken

{{brandList[0].label}}

Beschikbare documentatie

Veiligheid

Informatie

Het is verplicht om tijdens het werken met een telescoophoogwerker een harnas met zekeringslijn te dragen. Valbeveiliging kunt u samen met de hoogwerker huren (Ref. 049-0100 Veiligheidsharnas / Valbeveiliging). Maakt u regelmatig gebruik van hoogwerkers? Dan is het aanschaffen van een set valbeveiliging wellicht voordeliger. Vermeld dit in uw reservering of neem contact op met uw LOXAM-vestiging.

Gebruiksregels

Lees de gebruikershandleiding vooraf en werk altijd met inachtname van de van toepassing zijnde, meest recente wet- en regelgeving. Volgens de ARBO-wet is een werkgever verantwoordelijk voor een gedegen vakkundige opleiding voor zijn/haar medewerkers. De wet schrijft voor dat de bediener van een hoogwerker 18 jaar of ouder moet zijn en aantoonbaar een bedieningsinstructie moet hebben gehad. Wij adviseren u de LOXAM-training "Veilig werken met de hoogwerker" te volgen.

* Genoemde verhuurprijs is gebaseerd op een huurperiode van 1 dag inclusief BTW, exclusief kosten voor brandstof, olie, slijp- en slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, milieuheffingen en onze schade risico regeling. Voor een huurperiode langer dan 1 dag ontvangt u een lagere dagprijs welke zichtbaar wordt op uw offerte.

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}