Buizendrager voor schaarhoogwerker

max. draagvermogen 70 kg

Alleen voor zakelijke klanten

Prijs per dag:

15,12 €
*

incl. BTW/dag

Buizendrager voor schaarhoogwerker

max. draagvermogen 70 kg

Réf. 049-0148

Eigenschappen Veiligheid

Eigenschappen

  • Verhoogt productiviteit

  • Ruim draagvermogen
  • Overzichtelijk
  • Snel en veilig

     

Toepassingen

Met deze buizendrager houdt de bediener  materialen overzichtelijk en binnen handbereik. De buizen worden opgeslagen op een specifieke locatie die de veiligheid van de bediener  en de mensen in de buurt waarborgt. Deze buizendrager biedt een veilige draagplaats in het platform, vermindert rommel en optimaliseert de beschikbare platformcapaciteit.

Veiligheid

Informatie

Een hoogwerker mag alleen gebruikt worden door daarvoor gemachtigde persoon die in het bezit zijn van een verplicht, door de werkgever verstrekte autorisatie voor bediening.
De gebruiker moet van te voren geïnstrueerd worden.
- dan wel intern door gekwalificeerde en competente werknemers, dan wel door een erkend opleidingscentrum, gevolgd door een controle op kennis en vaardigheid. 
- dan wel door een voor het uitgeven van hoogwerkercertificaat geaccrediteerde organisatie.

Controleer of zich in de hefrichting geen obstakels bevinden.
Het draagvermogen van de werkzone moet systematisch worden gecontroleerd en zo nodig gestabiliseerd.
Het is ten strengste verboden om op de beschermrail te klimmen of om een trap of een ladder te gebruiken op het platform op in de werkbak om zo grotere hoogte te kunnen werken.

Het door de constructeur aangegeven maximaal nuttig laadvermogen moet gerespecteerd worden. Als deze toegestane grenswaarde, inclusief het gewicht van materialen en gereedschap, overschreden wordt, blokkeert het systeem.

Gebruiksregels

Deze set is te gebruiken met elektrische schaarhoogwerkers type  Compact 10 (049-0070), Compact 12 (049-0078), Compact 14 (049-0084),

* Genoemde verhuurprijs is gebaseerd op een huurperiode van 1 dag inclusief BTW, exclusief kosten voor brandstof, olie, slijp- en slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, milieuheffingen en onze schade risico regeling. Voor een huurperiode langer dan 1 dag ontvangt u een lagere dagprijs welke zichtbaar wordt op uw offerte.

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}