Actualiteit: laatste nieuws van Loxam

Actualiteit: laatste nieuws van Loxam

Datum: 11/02/2015

Persbericht

Persbericht

LOXAM, Europees marktleider in de verhuur van machines en gereedschappen, heeft vandaag bekend gemaakt dat directeur Marcel van Kesteren per 1 maart 2015 Workx Materieelverhuur verlaat. Per genoemde datum zal Marc Haverschmidt - sinds 2011 Algemeen Directeur van LOXAM B.V. - leiding geven aan de 3 divisies van LOXAM in Nederland; LOXAM Access (specialist in de verhuur van hoogwerkers), LOXAM Power (specialist in de verhuur van aggregaten) en LOXAM Workx (generieke verhuur).
LOXAM heeft in juli 2014 Workx Materieelverhuur B.V. overgenomen. Door die acquisitie is LOXAM één van de leidende materieelverhuurders in Nederland met meer dan 50 vestigingen.

Loxam

De groep LOXAM werd in 1967 opgericht en is een van de pioniers in de verhuur van materieel voor de bouwsector en de industrie. Vandaag is LOXAM Europees marktleider in de verhuur van materieel. De groep is actief in 13 landen, met 611 vestigingen en meer dan 4.410 medewerkers, en had in 2013 een omzet van 805 miljoen euro. Met meer dan 200.000 stuks materiaal beschikt LOXAM bovendien over het grootste bestand in Europa. Daardoor wist de groep altijd op anticiperende wijze te voldoen aan de groeiende vraag van ondernemingen om de aankoop, het beheer en het onderhoud van hun materieelbestand uit te besteden.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen via het secretariaat van Marc Haverschmidt op telefoonnummer 088 5702200.

Ridderkerk

Terug naar nieuws