Actualiteit: laatste nieuws van Loxam

Actualiteit: laatste nieuws van Loxam

Datum: 27/03/2018

Loxam Workx investeert in ruim honderd Knikmopsen

Loxam Workx investeert in ruim honderd Knikmopsen

De behoeften van onze klanten spelen een grote rol bij de aanschaf van materieel. Wij kijken daarbij naar merk, uitvoering, innovatie en kwaliteit. Hierbij zijn de kwaliteit en servicegraad van de leverancier absoluut doorslaggevend bij onze keuze. Dus kiezen wij voor Knikmops en voor De Schans.” Aan het woord is Danny Wesselius, Technical Manager bij LOXAM Nederland. LOXAM Workx kiest al meer dan 6 jaar voor Knikmops. De Schans in Hedel, leverancier van de bekende knikladers in Nederland, belevert de verhuurorganisatie al sinds 2012. Recent is Knikmops nummer 101 besteld. Het betreft een KM 130 met bijbehorende aanbouwdelen.

Wesselius licht de jarenlange trouw aan Knikmops toe: “Wij luisteren continu naar de wensen van klanten. Zo is de Knikmops geliefd bij veel van onze doelgroepen, zoals stratenmakers.” De keuze voor dit Belgische fabricaat is duidelijk gebaseerd op de geldende klantvraag, echter het Loxam Workx team heeft de doorslaggevende stem. “Onze technici zijn content met Knikmops machines; ze hebben een robuuste bouw, zijn zeer betrouwbaar en gemakkelijk in onderhoud. Daarnaast waarderen wij de servicegerichte instelling van De Schans enorm. Men is proactief en reageert snel op onze vragen. Dit zijn eigenlijk exact de eigenschappen die we ook zoeken in onze eigen verhuurmedewerkers.”

Door de hoge servicegraad onderscheidt De Schans zich van menig leverancier van knikladers. De specialist voor Knikmops kan desgewenst alle onderhoud-, reparatie- en servicewerkzaamheden uitvoeren in de compleet uitgeruste werkplaats in Hedel of die van diverse Knikmops-dealers in Nederland. Bovendien heeft De Schans drie servicebussen rondrijden om service- en reparatiewerkzaamheden op locatie uit te kunnen voeren. Zo wordt de stilstand van knikladers bij een klant tot een minimum beperkt. De vakmensen van De Schans worden permanent bijgeschoold, waardoor gebruikers verzekerd zijn van advies over en uitvoering van alle werkzaamheden op het hoogste niveau. Dat biedt zekerheid.?Verhuurorganisaties als Loxam Workx kiezen dus bewust voor Knikmops. Het brede leveringsprogramma knik- en telescoopladers is niet alleen kwalitatief hoogstaand en zeer compleet, maar beschikt bovendien over zuinige en ecologisch verantwoorde dieselmotoren. Deze voldoen aan de strengste en meest recente emissie-eisen. De in totaal dertien modellen hebben een eigen gewicht dat varieert van 820 tot 2.570 kg. Hiernaast heeft Knikmops met de 80E en 130E inmiddels ook twee elektrisch aangedreven types ontwikkeld. De Knikmopsen hebben zich ruimschoots bewezen in de volle breedte van de agrarische sector, de bouw & Infra en de industrie in Europa en ver daarbuiten. Verhuurfirma’s, bestratingsbedrijven, hoveniers, wegenbouwers, grondverzetbedrijven maar ook land- en tuinbouwers maken dag in dag uit gebruik van de robuuste en ijzersterke krachtpatsers.
De Schans is een begrip geworden onder stratenmakers door de verkoop en verhuur van Knikmops knikladers, Rollmops klinkertransportmachines en alle aanbouwdelen hiervoor. Steeds meer hoveniers en bedrijven in de bouw, constructie, grondverzet of agrarische sector kiezen voor de brede inzetbaarheid van de machines. Knikmopsen worden vanwege hun zijn lage gewicht en hoge snelheid wel de ‘sportwagen onder de minishovels’ genoemd. En wanneer klanten de machine willen inzetten voor een speciale toepassing, dan denken de technici in Hedel graag mee voor een oplossing op maat. In 2010 is De Schans BV in samenwerking met AllCat Europe BV gestart met het ontwikkelen en produceren van AllCat minishovels voor semi-professionals.

Terug naar nieuws