Actualiteit: laatste nieuws van Loxam

Actualiteit: laatste nieuws van Loxam

Datum: 27/12/2013

LOXAM Rental prime time op RTL4

LOXAM Rental prime time op RTL4

Door de overname van Stammis Verhuur en de nodige commerciële inspanningen van alle medewerkers begint de naam LOXAM Rental zich ook in andere delen van het land nadrukkelijk op de verhuurmarkt te manifesteren. Er dient nog veel werk te worden verzet maar we zijn op de goede weg.
Om de naam LOXAM meer bekendheid te geven onder het grote publiek hebben we ons via TV producent Blue Circle uit Hilversum weten vast te leggen aan twee televisieprogramma's namelijk;

  • Help mijn man is klusser
  • Welcome home

Voor beide programma's maakt men gebruik van diverse LOXAM Rental producten die tijdens de uitzendingen in beeld verschijnen. Beide programma's worden wekelijks uitgezonden op RTL4 prime time 20:30 uur.

We wensen u veel kijkplezier!

LOXAM Power; sterk in energie!

Vanaf 1 januari 2012 heeft LOXAM de verhuur van aggregaten ondergebracht in de specialistische tak LOXAM Power. Of het nu gaat om een zomerevenement of bijvoorbeeld het ondersteunen van de nieuwbouw van Beitsbaan 22 bij Tata Steel IJmuiden; met LOXAM Power bent u altijd zeker van energie!
Voor het uitgebreide programma aan stroomaggregaten van 10 tot 1.250 kVa, verdeelkasten en net- en noodstroomschakelaars bezoekt u de specialistische site van LOXAM Power.


Loxam Power

Investeren in alleskunners!

Sinds lange tijd zijn er weer grote rupsscharen toegevoegd aan de vloot van LOXAM Access. De huidige vloot rupsschaarhoogwerkers was aan verjonging toe en daarom is besloten deze te gaan vervangen.
Na een paar grondige testen en een gedegen advies door Holland Lift zijn eind 2011 hoogwerkers van het type Q135DL24TR besteld.

Nu, een paar maanden later, zijn dan de eerste van deze unieke machines afgeleverd.

Met een:

Investeren in alleskunners!

  • werkhoogte van +/- 16 meter,
  • een eigen gewicht van 10.440 kg,
  • een hefvermogen van 750 kg (2 personen + 590 kg)
  • een platform van maximaal 6,07 x 2,30 meter,
  • een klimvermogen van 35%,
  • en een zijwaartse verstelling van 6 graden naar beide zijden is deze machine een robuuste alleskunner.

Verlichting 42V - Magnum 72 Klasse III

Voor de LOXAM Rental vestiging op Tata Steel heeft LOXAM 42V verlichting aangeschaft.
Uiteraard heeft LOXAM geïnvesteerd in energiezuinige verlichting met een hoge lichtopbrengst.
Dit type lamp zorgt voor comfortabele werkplekverlichting door een lage schaduwwerking. Tevens hebben deze lichtbronnen een lange levensduur en een zeer lage warmteontwikkeling.
De armaturen zijn eenvoudig te monteren op een hoog statief of comfortabel bruikbaar op de grond door een verstelbare beugel. De gehele kap bestaat uit polycarbonaat met een rubber stootrand waardoor deze uitstekend kan worden toegepast in de industrie.
De lampen zijn doorlusbaar tot een maximum van 22 stuks. Mocht u vragen hebben over dit product neemt u dan gerust contact op met één van onze LOXAM Rental vestigingen.

Verlichting 42V - Magnum 72 Klasse III

Terug naar nieuws