Actualiteit: laatste nieuws van Loxam

Actualiteit: laatste nieuws van Loxam

Datum: 07/07/2014

Loxam gekozen tot beste Verhuurbedrijf van het Jaar door ERA (European Rental Association)

Loxam gekozen tot beste Verhuurbedrijf van het Jaar door ERA (European Rental Association)

Tijdens de jaarlijkse conventie van ERA (European Rental Association) sleepte Loxam de prijs in de wacht voor beste Verhuurbedrijf van het Jaar, in de categorie Grote Ondernemingen. Gérard Déprez, voorzitter van de Groep, mocht de prijs in ontvangst nemen.

De jury kende deze prijs aan Loxam toe, omdat deze “Europese leider op de verhuurmarkt zelfs tijdens de crisisjaren financieel stabiel en coherent is gebleven. De initiatieven die het bedrijf het voorbije jaar lanceerde - waaronder LoxamCity - bewijzen dat Loxam zich bewust is van de evolutie van de behoeften van zijn klanten en van de markttendensen. Het bedrijf heeft een cruciale rol gespeeld op de Franse en de Europese verhuurmarkt en verdient deze erkenning voor zijn niet-aflatende professionele aanpak”.

Deze prijs is vooral voor onze 4.400 medewerkers die zich elke dag opnieuw inzetten om onze klanten de beste dienstverlening te bieden,” aldus Gérard Déprez, voorzitter van Loxam. “Ondanks de moeilijke economische omstandigheden heeft LOXAM nog meer inspanningen geleverd om zijn organisatie te optimaliseren, te innoveren en zijn aanbod verder te verrijken met nieuwe diensten, zoals LoxamCity, en specifieke aandacht te schenken aan de internationale ontwikkeling van het bedrijf.


Meer informatie is beschikbaar bij:

Loxam
89 Avenue de la Grande Armée
75219 PARIS Cedex 16 (France)
Tel.: +33 1 58 440 400 - Fax: +33 1 58 440 179
www.loxam.fr
Sylvie Passat : sylvie.passat@loxam.com

Download dit nieuws gehalte in PDF

Terug naar nieuws