Actualiteit: laatste nieuws van Loxam

Actualiteit: laatste nieuws van Loxam

Datum: 12/01/2016

LOXAM Branchewinnaar Succes Award 2015

LOXAM Branchewinnaar Succes Award 2015

Met veel trots laten we u weten dat LOXAM is uitgeroepen tot winnaar van de ‘Business Succes Award 2015’ in de categorie ‘Materieelverhuur’. Als branchewinnaar dingen we nu mee naar de hoofdprijs, de Nationale Business Succes Award 2015!

Stem en help ons de meest succesvolle onderneming van het jaar te worden, SMS: NBSA [spatie] 6368 naar 4422 (alleen de kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon worden berekent, u krijgt geen ontvangstbericht van uw stem).

U kunt met uw mobiele nummer 1 keer stemmen, alleen de unieke stemmen worden geteld. De stemperiode loopt van zondag 10 januari tot zaterdag 16 januari 2016 23.59 uur, alleen de stemmen binnen deze periode tellen mee.

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches. Het instituut heeft als missie: succes stimuleren, kennis over succes delen en succesvolle mensen verbinden. De factoren achter het succes van de genomineerde ondernemingen worden belicht in het wekelijkse RTL7-programma De Succesfactor.

Meer informatie? Lees ons persbericht.

Terug naar nieuws