Actualiteit: laatste nieuws van Loxam

Actualiteit: laatste nieuws van Loxam

Datum: 01/09/2013

Hoogwerkertrainingen regel je via LOXAM!

Hoogwerkertrainingen regel je via LOXAM!
De voorbereidingen zijn in volle gang en de meesten van u hebben de uitnodiging al op het bureau liggen. Op donderdag 19 september a.s. vindt, vanaf 16:00 uur, de jaarlijkse Open Dag van LOXAM op bijna alle LOXAM vestigingen in Nederland plaats. We laten u graag kennismaken met onze productlijnen, maar minstens zo belangrijk is natuurlijk de barbecue! Ook als u (nog) geen uitnodiging heeft ontvangen bent u van harte welkom op 1 van onze vestigingen. U kunt u aanmelden door uw naam en het aantal personen hier aan ons door te geven.

CONTACT
Groei

Wegens toename van werkzaamheden heeft LOXAM extra personeel aangenomen voor de LOXAM Access vestigingen in Amsterdam, Den Bosch en Zwolle. U kunt deze vestigingen bereiken op de volgende telefoonnummersAmsterdam 088 570 22 20
Rotterdam 088 570 22 10
Den Bosch 088 570 22 30
Zwolle 088 570 22 40
Klaar voor de winter
Klaar voor de winter
 
Helaas is het begin van het natte seizoen aangebroken. Gelukkig biedt LOXAM diverse oplossingen waardoor het mogelijk is om ook bij koud en nat weer door te blijven werken. Wat dacht u van verwarmingen en ontvochtigers? De zomer hebben we gebruikt om onze ruwterrein diesel hoogwerkers en rups hoogwerkers weer in de opperbeste technische staat te brengen. Onze vloot is herfst- en winterklaar.


Tijdelijke verlichting Den Haag
Tijdelijke verlichting Den Haag

De Gemeente Den Haag is in augustus gestart met de voorbereidingen voor het WK hockey. Den Haag organiseert in mei 2014 het WK hockey waarbij het voetbalstadion van ADO Den Haag fungeert als hoofdveld. Naast het voetbalstadion van ADO wordt een tweede stadion gebouwd met een capaciteit van 5.000 personen. De voorbelasting is inmiddels aangebracht en de LOXAM vestiging Leiden heeft hiervoor stationaire lichtmasten geleverd zodat gedurende het voetbalseizoen de parkeerplaats gebruikt kan blijven worden voor de thuiswedstrijden van ADO Den Haag.

Terug naar nieuws