industrie-banner-desktop.jpg

Chauffeur

Werken bij LOXAM als Chauffeur
Als chauffeur ben je het visitekaartje van de organisatie. Je bezorgt het materieel, geeft de klant bedieningsinstructies en haalt materieel op. Door jouw ruime ervaring in transport van divers materieel op verschillende locaties, ben je in staat het materieel veilig en tijdig bij de klant af te leveren.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de orde en netheid van de opslag en de staat van het materieel in de werkplaats en op het terrein. Tevens kunnen andere voorkomende taken, zoals het uitgeven, innemen, controleren en onderhouden van het verhuurde materieel ook tot de werkzaamheden behoren.

LOXAM dat ben jij
- Je bent in het bezit van een rijbewijs CE en-of BE;
- Je hebt een goede kennis van lading zekeren;
- Bezit van het VCA-diploma is een pré;
- Je bent positief ingesteld; je denkt in kansen en oplossingen.

LOXAM biedt jou graag
- Een uitdagende werkomgeving; 
- Een prima salaris;
- Uitzicht op een vast dienstverband;
- Een team met enthousiaste collega’s; 
- Een plek in een snel groeiende organisatie.

Wie zijn wij?
LOXAM is Europa’s Nr. 1 in materieelverhuur. De LOXAM groep is, met een netwerk van ruim 1100 vestigingen verspreid over 30 landen, dé maatgevende verhuurorganisatie van Europa. Binnen Nederland voert LOXAM drie business lijnen: LOXAM Access (hoogwerkers), LOXAM Power (aggregaten en compressoren) en LOXAM Rental (materieel en gereedschap). Met ruim 50 vestigingen is er altijd één bij u in de buurt. LOXAM is meer dan alleen materieelverhuur, onze toegewijde specialisten staan altijd klaar voor de klant met deskundig advies, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Echt een vacature voor jou?
Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet! Mail je CV en motivatie naar werken@loxam.nl . Vermeld hierbij de dichtstbijzijnde vacature.

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}