Commercieel
Administratief
Medewerker

Werken bij LOXAM als Commercieel Administratief Medewerker 

Als Commercieel Administratief Medewerker (CAM) bestaan je taken o.a. uit het uitgeven, innemen, controleren en onderhouden van het verhuurde materieel. Met jouw commerciële vaardigheden ben je in staat iedere verhuuraanvraag om te zetten in een verhuuropdracht. Je weet als geen ander de juiste vragen te stellen en de juiste verhuuroplossing aan te bieden. Je bent communicatief sterk en legt gemakkelijk contact. LOXAM staat voor uitstekende service, advies op maat en een uitmuntende dienstverlening. En jij bent ons visitekaartje!

LOXAM dat ben jij
Heb je affiniteit met de branche en met techniek? Ben je flexibel, collegiaal en (commercieel) resultaatgericht? Ben je daarnaast communicatief sterk en beschik je over een rijbewijs B(E) en bij voorkeur een VCA-basis certificaat? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

LOXAM biedt jou graag
- Een uitdagende werkomgeving
- Een marktconform salaris
- Een team met enthousiaste collega’s
- Een plek in een snel groeiende organisatie

LOXAM is geen werkplek, maar een kans om je persoonlijk te ontwikkelen in een professionele, servicegerichte, succesvolle organisatie.

Echt een vacature voor jou?
Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet! Mail je CV en motivatie naar werken@loxam.nl . Vermeld hierbij de dichtstbijzijnde vacature.
 

Neem contact op met ons

{{ actionLabel }}