Vestiging van de maand: Alkmaar

LOXAM Workx in Alkmaar is deze maand de 'vestiging van de maand'! Deze net geopende vestiging wordt geleid door Patrick de Bock. Meer weten over hem? Lees dan het onderstaande interview!
Om de opening te vieren heeft Alkmaar deze maand een speciale kortingsactie. Kom, met de kortingsflyer, naar de vestiging waar Patrick en zijn team de hele maand februari voor u klaar staan met koffie en echte Alkmaarse Davelaar koeken.


Naam Patrick de Bock
Leeftijd 35 jaar
Functie Vestigingsmanager
Vestiging Alkmaar
Collega’s Okko (monteur), Henk (commercieel) en Ben (chauffeur)


Hoe bij LOXAM terecht gekomen

In 2013 ben ik als CAM’mer (Commercieel Administratief Medewerker) bij de LOXAM Access vestiging te Amsterdam aan het werk gegaan. De vestigingsmanager van LOXAM Access Amsterdam is een oud collega van mij en heeft mij benaderd voor een (toen) nieuwe functie binnen zijn team.

In 2014 ben ik gepromoveerd naar de functie van vestigingsmanager binnen de Rental tak van LOXAM. Nu bekend als LOXAM Workx.


Hoe ziet je werkdag eruit

Aan het begin van de dag (van 07.00 tot 07.45 uur) probeer ik te sporten. Dit kan zwemmen, rennen of fitness zijn. Om 08.00 uur bezoek ik de eerste klanten of prospects . Dit hou ik vol tot aan de middag waarna ik naar binnen ga en de administratie van de bezoeken afwikkel. Hierna versterk ik mijn collega’s binnen met diverse werkzaamheden. Dit loopt uiteen van het schoonmaken van een machine en het verhuren daar van tot aan het uitwerken van de open dag en kwaliteitscontroles.


Wat is het leukste onderdeel van de baan VM

Het leukste onderdeel is de veelzijdigheid van de functie zo ben je aan de ene kant met klanten in contact om hun behoefte te peilen en het contact met klanten en leveranciers.


Wat is je favoriete machine

Het is moeilijk om in mijn vloot één machine als favoriet aan te merken. We hebben namelijk een grote diversiteit aan jong materieel van enkel maar A merken. Als ik dan toch een machine moet aanwijzen dan zijn dat twee machines, namelijk:

De Nifty 170, een 17 meter aanhangwagen hoogwerker die geleverd is in december 2015. Dit is een zeer handzame en betrouwbare hoogwerker.

En de Hilti TE-3000 AVR, een zeer betrouwbare 30 kg breekhamer die op 230 v werkt en een pneumatische breekhamer evenaart.

Kortingsflyer