Vestiging van de maand: LOXAM Access Apeldoorn

LOXAM Access in Apeldoorn is deze maand de ‘vestiging van de maand’! Als specialistische tak binnen de LOXAM groep is LOXAM Access de ideale partner voor de huur van hoogwerkersystemen. Voor elk ‘bereikbaarheidsprobleem’ hebben zij een oplossing. 
Deze net geopende vestiging wordt geleid door vestigingsmanager Alfred Poliste. Meer weten over Alfred? Lees dan het onderstaande interview! 
Op zoek naar een oplossing op hoogte? Bel dan 088-570 22 40 of mail naar apeldoorn@loxam.nl


Naam Alfred Poliste
Leeftijd 44 jaar
Functie Vestigingsmanager
Vestiging LOXAM Access Apeldoorn
Collega’s

Yvet Mondeel – Commercieel Medewerker Binnendienst. Verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande opdrachten, planning

Peter Rietberg – Commercieel Medewerker Binnendienst. Verantwoordelijk voor de telefonische acquisitie en klantencontact

Henry Rorije – Chef Werkplaats. Verantwoordelijk voor de technische staat van de machines

Henk Langes – Monteur/ Storingsmonteur. Verantwoordelijk voor alle reparatie en montage werkzaamheden aan de vloot in onze werkplaats en op locatie in het geval van een storing aan de gehuurde machine

Arie Heetebrij – Loods medewerker. Verantwoordelijk voor de controle, indien nodig aftanken en schoonmaken van de geretourneerde machines. Daarnaast zorgt Arie voor een net en schoon terrein.

Wij hebben een leuke, zeer enthousiaste en gemotiveerde groep mensen. Echt een TOP TEAM!!!!!Hoe bij LOXAM terecht gekomen

9 jaar geleden kwam ik een leuke vacature tegen in Het Deventer Dagblad. Spreeuwenberg Hoogwerk Systemen (de voorganger van LOXAM) was op zoek naar een Commercieel Technisch Adviseur en ik op zoek naar een uitdaging in de buitendienst. Na zes jaar deze functie met veel plezier te hebben uitgevoerd, kwam in september 2013 de functie van vestigingsmanager vrij. Ik heb het bij LOXAM uitstekend naar mijn zin en had zeker de ambitie om binnen deze organisatie door te groeien. Dus heb ik de functie van vestigingsmanager met enthousiasme aanvaard.


Hoe ziet je werkdag eruit

Elke dag start ik de dag op onze vestiging om de lopende zaken en eventuele te ondernemen acties door te nemen met het team. Een ieder weet zo wat er moet gebeuren om actief de markt te benaderen. Daarna ga ik op pad het rayon in. Op zoek naar nieuwe projecten, prospects en bezoek ik natuurlijk onze klanten om zo op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de markt.


Wat is het leukste onderdeel van de baan VM

Met name de veelzijdigheid vind ik ontzettend leuk. Het (samen) werken en contact met mensen/ prospects/ klanten in alle lagen van het bedrijfsleven vind ik geweldig. Het ene moment zit ik in een onderhandelingsgesprek met een directeur of inkoper op kantoor. Het andere moment sta ik, plat gezegd, met mijn poten in de klei op een bouwproject.


Wat is je favoriete machine

De knikgiekhoogwerker in het algemeen. Van de kleinste tot de grootste, van elektrisch tot diesel aangedreven. Doordat deze machines uit meerdere mastdelen bestaan zijn ze zeer flexibel inzetbaar. Bijvoorbeeld wanneer je net even over de dakrand moet, om bij het object te komen, is de knikgiekhoogwerker de juiste keuze.